Contactgegevens

Toermalijnstraat 9
Industrieterrein Hengelo-Zuid

Tel. 074 - 2421459

info@heerbaartgrondverzet.nl

Wie zijn wij

Welkom op de website van Antoon Heerbaart Transporten Hengelo. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een afval-/puin- of opslagcontainer, vakbekwaam grond- en sloopwerk of het leveren van zand, grint en grond. Al onze diensten verrichten wij voor zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf bestaat sinds 1 april 1990, en eigenaar Antoon Heerbaart heeft al meer dan 35 jaar werkervaring. Dus voor deskundig advies en vakbekwaam werk bent u bij Antoon Heerbaart Transporten aan het goede adres.

Naast kwaliteit leveren vinden we het ook erg belangrijk dat er op een milieuvriendelijke manier gewerkt wordt. Zo storten wij al uw afval en puin op een verantwoorde manier zoals door de regering is bepaald. Tevens proberen wij het afval waar mogelijk te scheiden zodat het gerecycled kan worden. Al ons zand is voorzien van een zogenoemde ‘schone grond verklaring' zodat u er zeker van kunt zijn dat u goede, niet vervuilde grond koopt.

Op deze site vindt u meer gedetailleerde informatie over de diverse mogelijkheden en werkwijze van Antoon Heerbaart Transporten. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.